Op zoek naar bijles geven?


    
bijles geven

Zoek je bijles of wil je bijles geven? YesBijles.nl!
Op Yesbijles maak je gemakkelijk een profiel aan. Hierin laat je zien wie je bent en wat je kan, waarna je snel vindbaar bent voor iedereen die bijles zoekt! Klik hierboven op ik wil bijles geven om verder te gaan.
Goed betaalde bijbaan: bijles geven bij jou in de buurt pool YoungCapital.
Solliciteer dan op deze vacature en geef aan in welke vakken jij bijles kunt geven. Dan nemen we contact met je op als we een bijles klusje voor je hebben bij jou in de buurt. Van bijles scheikunde en bijles biologie tot bijles Nederlands en bijles economie.
Bijles Geven-vacatures februari 2018 Indeed.nl.
30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Anderwijs Vacatures in Utrecht. Ervaring in het onderwijs en/of het geven van bijles is een pré. Als bijlesdocent geef je één-op-één bijles. Als bijlesdocent geef je bijles aan leerlingen van.
Ik wil bijles geven TopTutors.
Ik wil bijles. Ik wil bijles geven. Informatie voor scholen. Naar het portaal. Schrijf je direct in! Informatie voor studenten. Ben je gemotiveerd, sociaal sterk en heb je een passie voor onderwijs? Vind je het leuk om kennis over te dragen en moeilijke materie op een heldere manier uit te leggen?
Bijles geven aan middelbare scholieren Bijlesnetwerk. bijlesnetwerk-logo. XMLID_1732_. Shape. bijlesnetwerk-logo.
Vul het sollicitatieformulier in waarin je aangeeft waarom je graag bij Bijlesnetwerk wilt werken en in welke vakken je bijles zou willen geven. Solliciteer nu door het invullen van een kort formulier en je hoort snel van ons of we je uitnodigen voor een gesprek.
Bijles Geven aan Basisschool of Middelbare school De Bijlesmeester.
Als bijles student zal je één of meerdere leerlingen te hulp staan in een regio bij jou in de buurt. Lijkt het je leuk om bijles te geven en als docent aan huis aan de slag te gaan? Beschik jij daarnaast over de volgende kwaliteiten?
Bijles geven; dé ideale bijbaan naast je studie!
Jij bepaalt samen met je leerling wanneer, waar en hoe de bijles wordt gegeven. Staat goed op je CV. Bijles geven is leerzaam, zinvol en het staat goed op je CV. Ik wil graag bijles geven! Leuk dat je bijles wilt geven!
Bijles geven: Vacatures huiswerkbegeleiding geven Care.com.
van Aicha Amsterdam. Hallo, ik woon in 1057 Amsterdam en zoek iemand die bijles kan geven aan twee kinderen groep 6 en 7 Ik heb vooral bijles aan huis nodig tegen een redelijke prijs. Het gaat dan om twee keer in de week voor ieder kind een uurtje bijles.
Bijles geven Werken bij Studiekring over ons.
Het is ook mogelijk om, naast het geven van bijles, als huiswerkbegeleider te werken. Het een sluit het ander niet uit. Daarom valt zowel bijles geven als het geven van huiswerkbegeleiding bij Studiekring onder de functie docent-begeleider. Wil jij bijles geven?

Contacteer ons